A Tom Parker t’oferim un servei integral per tal de garantir la teva salut visual al complert. Els nostres optometristes i tot l’equip dels establiments t’atendran de manera totalment personalitzada per tal d’oferir-te la millor solució segons el que necessitis.

Refraccions

Avaluar el teu sistema visual per saber-ne el seu estat és molt important per tal d’evitar futurs problemes oculars i de visió així com per saber quina graduació necessites per a les teves ulleres o lents de contacte.

👁 En tots els nostres establiments trobaràs un optometrista professional que et revisarà la vista per veure quina correcció necessites a l’hora de comprar unes ulleres o lents de contacte. És per això que pots demanar cita al teu establiment Tom Parker més proper i gaudir de la tranquil·litat que suposa estar en bones mans.

Ulleres graduades

Ja saps quina graduació necessites per les teves ulleres? Genial, ara posem en pràctica el sistema Tom Parker! En 3 senzillos passos tindràs les teves ulleres preparades per a poder-les gaudir en el teu dia a dia.

Podràs escollir entre més de 800 muntures amb el millor preu garantitzat, és clar. Muntures disponibles a partir de 19€ i fins a 79€, amb les marques del mercat més atractives i competents.

Ulleres de sol

Protegir-se la vista dels raigs UV del sol és essencial, és per això que t’oferim un ampli ventall d’ulleres de sol a partir de 29€, d’estils molt diferents, que segur que s’adapten al teu gust.

↪ Lents polaritzades? De colors emmirallades? Muntures arrodonides? Quadrades? Més grans? Més petites? Cap problema, les tenim totes! Vine i fes-hi una ullada, de ben segur que no et quedes indiferent!

↪ Necessites graduar les teves ulleres de sol? Cap problema, li sumem 29€ al preu de la muntura i ja està!

↪ Coneixes els clips solars? Amb només un imant, aconseguim transformar les teves ulleres per complet. Poder gaudir d’unes ulleres de vista i de sol graduades al mateix temps és sinònim de comoditat, a Tom Parker trobaràs muntures d’aquest tipus des de 79€ i amb els estils que marquen tendència.

Lents de contacte

Les lents de contacte són l’alternativa més discreta a la vegada que còmode per corregir qualsevol defecte refractiu. Disposem de lents fabricades amb diferents materials per a adaptar-nos a les necessitats del teu ull.

N’ets usuari habitual? Tens curiositat i vols provar-les? Descobreix-les als nostres establiments.

mail info@tomparker.cat